Det starter med dine behov

Uanset om du har en lille opstartsvirksomehed eller er en etableret erhvervskunder er vi overbevist om, at for få det bedst mulige resultat, er solid forberedelse og planlægning nødvendig.

Før vi starter et projekt ser vi på jeres behov, så vi kan være enige om, hvad der er op og ned i projektet.

Først herefter bevæger vi os ind i udviklingsfasen.

Slalom-spotlight-sketches

Det kan vi...

Her er et udpluk af de ting vi er specialister i.

code
Web

Vores absolutte kernekompetence er web. Vi er eksperter i WordPress og kender alt til de bedste plugins. Vi selfølgelig altid opdateret på alt det nyeste og med på vognen, når man nævner API, Ajax og lignende tekniske termer.

reorder
IA

Informationsarkitektur handler om strukturering af jeres projekt. På dette områrde kan vi i samarbejde med jer og ved at analysere jeres behov komme frem til en løsning, der er struktureret, logisk og simpel for brugeren.

supervisor_account
UX

Uanset om man snakker større eller mindre projekter er usability altid et centralt element. Vi kender alt til standarder og kan også være behjælpelig med usability-tests.

wallpaper
Design

Vi er stolte af vores simple design, som vi er sikre på, gør en forskel. Et simpelt design er med til at udtrykke netop det din virksomhed vil på en stærk og klar måde. Når vi koder er vores laver selvfølgelig altid responsivt desgin.

Vi gør ting simple

Det er vores udgangspunkt, at brugeren er i centrum. For brugeren er det for det meste vigtigt at han/hun kan bruge produktet uden for meget besvær. Vi er overbeviste om, at det handler om at gøre ting så simple som muligt, hvilket afspejler sig i vores løsninger.

toneprint

Teknologier

Her er et udpluk af de teknologier vi benytter

HTML

CSS

SASS/SCSS

Gulp

Angular

jQuery

GreenSock Animation Platform

Laravel

PHP

WordPress